Viher- ja maanrakentamista

Viher- ja ympäristörakentaminen

Olemme erikoistuneet ympäristö- ja viheralueiden rakentamiseen. Teemme piha-, urheilukenttä- ja golfnurmikot.  Meiltä myös kaikki kivityöt, istutuspalvelut sekä siirtonurmikon ja kuntan asennukset.

Golfkenttien rakentaminen

Gofkentän nurmien tulee kestää kovaa kulutusta ja niille asetetaan suuret vaatimukset niin pelattavuuden kuin hoidonkin suhteen.

Meillä on pitkä historia golf-kenttien rakentamisesta. Olemme Suomen ensimmäisinä tehneet golf-kenttien väylien hiekkakattauksia ja nurmikoiden stressauksia.

Infrarakentaminen ja maanrakennus

Maanrakentamiseen erikoistunut yksikkömme tekee niin massanvaihdot kuin sade- ja hulevesijärjestelmien asennukset tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Käytössämme on ajantasalla olevat työkoneet ja ammattitaitoinen henkilöstö.

Leikkikenttien rakentaminen

Teemme leikkivälineasennukset ”avaimet käteen” -periaatteella sisältäen leikkivälineiden hankinnan, turva-alustojen ja leikkivälineiden asennukset sekä leikkialueen mahdolliset muut työt, kuten kivituhkapintaukset.

Kunnossapito

Laaja työkonevalikoimamme mahdollistaa monipuoliset talven kunnossapitotyöt. Meiltä hoituu kaikki lumen auraus- ja hiekoitustyöt, sekä lumen poiskuljetus. 

Myös mm. teiden lanaukset, tienvarsien niitot ja maisemametsien kunnostukset.

Jätteiden kierrätys

Käytössämme on nykyaikainen ympäristöluvan alainen jätteidenkäsittelylaitos. Laitos sijaitsee Eräjärvellä Järvenpään kylässä Vedentaustantiestä lähtevän metsätien varrella.

Jos haluat toimittaa jotain jätteenkäsittelylaitokselle, ota yhteys toimipisteen hoitajaan Erkki Kankaanpäähän 0400 231716.

Vastaanottoalue on avoinna arkisin klo 7-20.

Viher- ja maanrakennusta

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä kokonaisuus, joka vastaa tarpeitasi.